Sunt lasa


De cand ma stiu mi-e frica de schimbare si de ignoranta, dar cel mai mult mi-e teama de tot ceea ce este nou. Problema este ca toti imi spun ca sunt nebuna, ca nu ar trebui sa ma tem de asta, pentru ca asa e viata etc. Si da, stiu ca nu poti evolua decat prin multe multe schimbari, dat tot imi este frica. Mai mult, sunt convinsa ca accept multe lucruri pe care le urasc in viata mea tot din cauza asta. Prefer sa traiesc in niste conditii care nu-mi sunt favorabile numai sa nu trec prin ceva nou.

Si acum pe bune, chiar incerc sa trec peste asta, dar nu pot. Adica de fiecare data cand mi se spune ca vor urma multe schimbari (fie ele bune sau rele) mi-e teama. Si da, stiu si concluzia sunt lasa si mi-este rusine de acest lucru 😦

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Sunt lasa

  1. Ancu

    Roxule, sa te temi de imprevizibil nu se numeste lasitate. Nu cred ca este vreunul dintre noi care nu se teme. Unii sustin ca lor le place sa nu stie ce urmeaza, insa si ei se tem. Pentru ca firea lucrurilor este ca viata sa iti aduca surprize placute si mai putin placute. Si este evident ca nimeni nu va astepta cu nerabdare sa i se intample ceva rau. De aceea in permanenta exista aceasta teama de nou… numai la gandul ca nu va fi bine. Deci nu o privi ca pe o lasitate, priveste-o ca pe simpla fire umana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s