Nu-ti raspund la SMS


Mai oameni buni, am primit zeci de mesaje in ultimele doua ora. Mai precis 23 de mesaje cu „Craciun fericit” nu ma intelegeti gresit imi place sa cred ca astazi 23 de persoane s-au gandit la mine, dar va rog eu mult nu va mai consumati creditul cu mine. Bebe este singura de la care am primit mesajul si m-am si bucurat, dar voi, adica celelalte 22 de persoane mi-au trimis o chestie pe care probabil au primit-o si ceilalti 300 de oameni din agenda telefonului. Ca in fiecare an atunci cand primesc un mesaj in preajma Sarbatorilor si incepe cu „Craciun” sau „Fie ca ” sau „Mosul” ( de fapt asta nu ca ma gandesc poate, poate este vorba de un cadou drept urmare il citesc pana la capat) ori „In aceste zile”, „Lumina” etc dau repede la delete si apoi „OK” cu alte cuvinte jur ca nu le citesc si nici nu dau reply.
PS: daca cineva se gandeste sa-mi dea cu SMS care intr-adevar sa fie pentru mine, adica pentru ca s-a gandit la mine, rog sa inceapa cu „Draga Roxu” ca sa nu-l sterg inainte sa-l citesc si sa am si eu siguranta ca e pentru mine si doar pentru mine.
PS2: pentru cei care trimit zeci de mesaje aiurea: rog sa nu mai pastreze bani tot anul pentru factura la mobil pentru luna decembrie. Nimeni nu citeste mesajul de la voi si se gandeste „Vai… ce dragut este, s-a gandit la mine in aceasta perioada, ma voi ruga in seara de Craciun pentru el, este un prieten adevarat”
PS3: cei care vor sa-mi dea cadouri sa ma sune inainte sa ne intalnim cat mai repede (pentru cei care nu mi-au cumparat inca ceva si vor sa-mi ofere ceva special am un pont: iPod-urile sunt la oferta in perioada asta)

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s