De la sapa la catedra?


Imi cer scuze in public si nu’s obisnuita sa fac asta nici macar fata in fata. De ce?

Well, m-am luat de un nene din Ploiesti (nu spun nume nu spun functie si da, dragi colegi de munca stiu ca voi va veti da seama) care a incercat prin niste brosuri  sa indemne adultii sa-si trimita odraslele la scoala si pe coperta brosurii scria „Trimiteti copII la scoala!”. Nenea a scos alte brosuri pe motiv ca alea erau gresite, dar buba a ramas acolo, adica ba erau toti copIII trimisi la scoala, ba erau doar cativa copII sau ma rog doar cel care e editat brosura stie exact ce voia sa spuna.

Si dupa ce ma iau eu de nenea, acum citesc o carte, care, culmea, este un curs pentru facultate.

REMEMBER:  facultate= acele studii care urmeaza liceului, liceu care presupune sa termini 8 clase, scoala generala care presupune ca ai fost si pe la o gradinita/cresa etc.

In cartea, care apropo e faina daca ma limitez strict la informatie, scrie cam asa:

„Cercetarea, analiza publicului, analiza concurentei, elaborarea de strategii coerente, comunicarea si evaluarile reactiilor publicului ESTE necesara pentru atingerea acestui obiectiv”

„Majoritatea CONTIN cateva elemente unanim acceptate”

„Ca CAracteristica activitatilor…”
„Functia manageriala a relatiilor, este extrem de importanta pentru participarea directa”

Si am ajuns la pag 50 … ma intreb oare cum un profesor universitar, caci nu este asistent, poate sa faca atatea greseli grosolane??? Mi-am adus brusc aminte de profa de economie din primul an care urla de la catedra „formulele ESTE importante pentru viitorul vostru” si la un moment dat, dupa ce a repetat  „mi-ar PLACE sa invatati economia”, am indraznit sa spun ca „i-ar placea asta, dar nu este posibil”. Profa nu a inteles insa ca incercam sa o ajut sa vorbeasca si m-a dat afara din curs pe motiv ca „fac galagie”

Update: si eu mananc litere, scriu aiurea pentru ca ma grabesc (cei care ma au in lista de mess mi-au invatat „scrisul codat” cu litere aiurea pentru ca n-am nimerit tastaura sau cu spatiu nu cu „-„) si nu am avut pretentia sa nu gasesc o litera mancata in cursurile de la facultate, dar asta e bataie de joc… Nu dau numele cursului si nici al profesorului

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s