CNA – „Totul pana la gramajul margarinei” =)))


Sa intelegeti si voi conform Mediafax CNA a analizat 3 spoturi publicitare pentru margarina Rama si a zis „Ahaaaaaaa sanctionam” dupa care toata lumea a aplaudat. „Aha-ul” se refera la faptul ca in spot nu se precizeza ca normele UE prevad un consum zilnic de max 20 de grame de margarina de persoana. Sa inteleg eu mai bine, deci CNA-ul nu amendeaza emisiunile in care astia se cearta ca la usa cortului, oamenii injura chiar langa bulina pe care scrie 12 si vorbesc despre sex langa bulina rosie pe care scrie AP, daaar cand vine vorba de 20 de grame de margarina ii vad deja pe angajatii CNA de la monitorizare cum danseaza in jurul monitoarelor dupa o coregrafie stabilita dinainte cantand „here we come to save the day/ here we come just in time cuz we’re CNA”

Si ca sa fie toata faza si mai si, ei bine Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a transmis CNA-ului adresa prin care a atras atentia asupra celor 20 de grame de margarina ce trebuie mentionate in spot. Ce mai conteaza carne expirata, peste care miroase a picioarele bunicilor sau laptele ce se vinde diluat cu apa? Margarina e problema!!!

PS: cred ca sunteti constienti cu totii ca tot ce e pe rafturile unui magazin= cocktail de E-uri

Anunțuri

3 comentarii

Din categoria funny, made in Romania, revista presei

3 răspunsuri la „CNA – „Totul pana la gramajul margarinei” =)))

 1. Stefan

  Casa nu mai vorbim ca asa zisele „norme” UE sunt niste recomandari, nicidecum niste legi. Si recomandarea respectiva e pentru portia zilnica recomandata, nu cantitatea maxima impusa – biiiiig difference. Dar, cum ziceai …. tam-ta-ra-ram … CNA is here to save za day! 🙂

  • Apropo de recomandari stii ca pe ciocolata de exemplu scrie „Pret recomandat X lei” si eu am cumparat ieri o ciocoalata Poiana care, uimitor, a costat mai mult.
   Si m-am interesat, am vorbit la Protectia Consumatorului, nu are cum sa amendeze nici operatorul economic si nici producatorul pe motiv ca preturile nu coincid…

 2. Stefan

  Ce tare! Ar trebui sa le spunem si celor de la CNA ce zic fratii lor institutionali :-))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s